Οποιος δεν έχει λεφτά πεθαίνει



Από_το_μικροσκόπιο_του_ΕΟΠΥΥ_θα_περνούν
πλέον_οι_αξονικές_και_μαγνητικές_τομογραφίες....Ο ΕΟΠΥΥ θα διασταυρώσει τις εξετάσεις που έχουν υποβληθεί από τα διαγνωστικά κέντρα με αυτές που έχουν εκτελεστεί ανά συγκεκριμένο μηχάνημα και ανά ΑΜΚΑ ασφαλισμένου. Με τον τρόπο αυτό, θα διαπιστωθεί εάν έχουν γίνει όντως οι εξετάσεις, εάν έχουν χρησιμοποιηθεί ίδιες αξονικές – μαγνητικές τομογραφίες για διαφορετικούς ασθενείς , καθώς και αν παρατηρείται μεγάλη συχνότητα εξετάσεων στους ίδιους ασθενείς.

 Αυτές οι περιπτώσεις θα παραπέμπονται για περαιτέρω έλεγχο...Οι ασφαλισμένοι θα δυσκολεύονται να βρουν διαγνωστικό κέντρο ή εργαστήριο εάν έχει κλείσει το πλαφόν κάθε μηχανήματος. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, µε ό,τι συνέβαινε µε τους ιδιώτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, που είχαν στη διάθεσή τους µόνο 200 δωρεάν επισκέψεις, οι οποίες τελείωναν µέσα στις πρώτες ηµέρες του µήνα. 


Αξιοσηµείωτο είναι το γεγονός ότι µε την τελευταία υπουργική απόφαση τέθηκε περιοριστικό πλαφόν στις απεικονιστικές εξετάσεις ανά ασθενή, ενώ και ο ίδιος ο γιατρός δεν µπορεί να ξεπεράσει συγκεκριµένο αριθµό παραπεµπτικών.Το πρόβληµα δεν θα ήταν τόσο µεγάλο εάν τα δηµόσια νοσοκοµεία και οι δηµόσιες δοµές διέθεταν ελεύθερα ραντεβού για να γίνουν απεικονιστικές εξετάσεις, αλλά και τα αντίστοιχα µηχανήµατα. 

Σήµερα το 90% των εξετάσεων των περίπου 10 εκατ. ασφαλισµένων του ΕΟΠΥΥ διεξάγεται στον ιδιωτικό τοµέα, στον οποίο ο ασφαλισµένος καταβάλλει τη συµµετοχή ττου(aftodioikisi.gr)

##ΥΓ...συνεχιζεται το κοψιμο κονδυλιων για την Υγεια παντου κ σαρωτικα..γυαλιά με κουπονι που δε δεχονται τα καταστηματα οπτικων...στην ουσια κοψιμο αξονικων κ μαγνητικων που δεν τις κανει καποιος για πλακα κ συνηθως τις εχουν κυριως αναγκη οι καρκινοπαθεις σε μεγαλη συχνοτητα...ψηφιστε κ αλλους μνημονιακους ,κι αλλα μνημονια, μεινετε απαθεις στα εγκληματα που εξελισσονται κ περιμενετε στις καρεκλες βιδωμενοι να σωθειτε απ οσους βγαινουν οι ιδιοι κ ιδιοι χρονια τωρα στους δρομους.. ειναι βαθυτατα ταξικο το ζητημα της Υγειας ,οποιος δεν εχει λεφτα πεθαινει ..

                               Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: