ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗ 13ΧΡΟΝΗ!




  Γιώργος Αλεξάτος

 Ξεσάλωσαν οι ένστολοι χρυσαυγίτες και ξέσπασαν πάνω σε 13χρονο κοριτσάκι που τόλμησε να πουλήσει στυλό στη Ναύπακτο. Με χειροπέδες τη βάζει στο περιπολικό το ανθρωπόμορφο φασισταριό, ο υφιστάμενος του Τσίπρα, της Γεροβασίλη και της Παπακώστα. 

Εικόνα ντροπής για όλους εκείνους που τάχα συγκινήθηκαν με τη δολοφονία του Ζακ, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση των Τσιπραίων, των Τσακαλώτων, των Σταθάκηδων, των Σκουρλέτηδων και των άλλων γόνων εργολάβων, εφοπλιστών και επιχειρηματιών, με το τυφλό συμπλεγματικό μίσος προς τον κόσμο της ανάγκης; 

Το 13χρονο κοριτσάκι, ρε αλητάμπουρες;

[--->] 

 Ένα ασύλληπτο περιστατικό με τη σύλληψη ενός 13χρονου κοριτσιού, έλαβε χώρα στη Ναύπακτο.

Το ανήλικο κορίτσι προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την ίδια και την οικογένειά της, περπατώντας ανάμεσα στις καφετέριες και τα εστιατόρια και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα στυλό στους θαμώνες.

Εξαιτίας αυτού λοιπόν, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να κατάσχουν τα στυλό που πωλούσε. Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια: