Κοινοποιήστε το όπου μπορείτε



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ένας στρατός ΜΑΤ από χθες το βράδυ, 13 διμοιρίες και μεγάλη αστυνομική δύναμη από όλη την Ελλάδα κλπ, έχει παραταχθεί στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης και έχει αποκλείσει την πρόσβαση από τον περιφερειακό δρόμο Λευκίμμης που οδηγεί στο χυτα-χωματερή και απέκλεισε την πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να βροντοφωνάξουν να φύγουν τα ΜΑΤ, η βία, ο φασισμός και τα σκουπίδια από τον παράνομο χυτά χωματερή. Να μην ξεχνά τις ευθύνες που έχουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης του κράτους.

Καλούμε τον κόσμο να απομονώσει τους όποιους «παράγοντες» ενεργούν σήμερα για προσωπικό όφελος ενώ έχουν διαχρονικές προσωπικές και πολιτικές ευθύνες.

Καλούμε τον δημοκρατικό κόσμο της Λευκίμμης και του νησιού σε διαρκή αγώνα για τη ζωή και το περιβάλλον.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Καλούμε σε επαγρύπνηση και αγώνα τον κόσμο για να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης και του δήμου καθώς και το σφετερισμό των αγώνων των Λευκιμμιωτών από την Χ.Α.

Καλούμε τον κόσμο σε λαϊκή συνέλευση το Σάββατο ‎30-06-2018 στην αίθουσα λόγου και τέχνης στο Γυμνάσιο Λευκίμμης στις 8μμ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: