Ανενόχλητοι να δολοφονούν και να ματώνουν τον πλανήτη με όλους τους δυνατούς τρόπους


Update: Η κατακραυγή ήταν μεγάλη και πριν λίγο ο Trump απέσυρε την πολιτική χωρισμού οικογενειών από εδώ κ πέρα, τονίζοντας ότι θα παραμείνει σταθερά στην πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι στους μετανάστες. Η καινούργια απόφαση δεν θα γυρίσει τα ήδη 2.500 παιδιά στις οικογένειες από τις οποίες χωρίστηκαν και θα παραμένουν σε κλουβιά και δομές "τρυφερής ηλικίας"
Την Πέμπτη το αμερικανικό Κογκρέσο ψηφίζει καινούργιο νόμο για το μεταναστευτικό.

Μία εκ των δικηγόρων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προσπαθούν να παλέψουν ενάντια στην κτηνώδη πολιτική χωρισμού των οικογενειών του Trump δίνει στη δημοσιότητα ηχητικό όπου ακούγονται κάποια παιδιά μέσα από τα κλουβιά που τα κρατούν.
75 πρώην αμερικανοί εισαγγελείς συνεδριάζουν και στέλνουν μήνυμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. να αναστείλει την απόφαση για χωρισμό των οικογενειών και για την κακομεταχείριση που υφίστανται χιλιάδες άνθρωποι και παιδιά.
Ο Trump αδιαφορεί, αποσύρεται από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και λαμβάνει συγχαρητήρια από το Ισραήλ για την απόφαση αυτή. Και αν κάποιοι πρέπει να καταγγείλουν το Συμβούλιο αυτό, αυτοί δεν είναι ο Trump και το Ισραήλ. Είναι οι εκατομμύρια άνθρωποι που υποφέρουν εξαιτίας των πολιτικών του κάθε Trump και του κάθε Νετανιάχου -καθώς μέχρι τώρα το Συμβούλιο αυτό αφήνει ανενόχλητα τα καθάρματα να δολοφονούν και να ματώνουν τον πλανήτη με όλους τους δυνατούς τρόπους.


(το βίντεο από την HuffPost)


Δεν υπάρχουν σχόλια: