Δεν τους σταματά τίποτα



Σταθάκης,ο άνθρωπος που υπογράφει γρηγορότερα κι από την σκιά του! Δώστε του να υπογράφει για mall kai gia Eldorado και πάρτε του την ψυχή (σημειωτέον πως ακόμα το θέμα βωξίτη στα Μέγαρα δεν έχει λήξει τυπικά όσο...δεν υπογράφεται η διάταξη που ακυρώνει την άδεια εξόρυξης)!
 
Λεπτομέρεια (?):Η εταιρεία Artum είναι...θυγατρική της Black Rock.Δεν χρειάζεται να γράψω ποιος κατέχει πακέτο μετοχών της Black Rock γιατί...θα με που συνομωσιολόγο!
 
Υ.Γ. Μπροστά στην υποταγή στα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν τους σταματά ούτε η αρχαιολογική αξία του χώρου (Ακαδημία Πλάτωνος) ούτε τίποτα!
#ξεφτίλες


«Πράσινο φως» από Σταθάκη για το mall στην Ακαδημία Πλάτωνος



Τον δρόμο για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου Academy Gardens, έκτασης 22.000 τετραγωνικών μέτρων, άνοιξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, υπογράφοντας το Προεδρικό Διάταγμα για τον καθορισμό των όρων δόμησης τεσσάρων οικοδομικών τετραγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος του Δήμου Αθηναίων.

 www.efsyn.g 

Υπενθυμίζεται ότι για την ανέγερση του mall στην Ακαδημία Πλάτωνος αντιδρούν έντονα συλλογικοί φορείς, κάτοικοι και καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής έχοντας δώσει ένα μακροχρόνιο αγώνα για την αποτροπή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: