"Τη συμφωνία με τους εταίρους μας θα την τηρήσουμε στο ακέραιο"



Μια πορεία χτισμένη πάνω στη καταγγελία της συμφωνίας, κατέληξε σε ένα διάγγελμα για ένα βοήθημα τύπου Σαμαρά 2014, και μια διαπίστωση - για να μη ξεχνιόμαστε -."Τη συμφωνία με τους εταίρους μας θα την τηρήσουμε στο ακέραιο".
   
- Τέσσερις κυβερνήσεις μέσα ε έξη χρόνια, έχουν δέσει με τις υπογραφέ ςτους χειροπόδαρα τη χώρα και την έχουν κάνει υποχείριο των Δανειστών.
 Ανάμεσά τους και η σημερινή κυβέρνηση του Α.Τσίπρα.

 Τέσσερις κυβερνήσεις υπέγραψαν μνημόνια, διεθνείς συμβάσεις, και ότι άλλο τους έσπρωξαν σε χαρτί μπροστά τους στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων.
 Ανάμεσά τους και η σημερινή κυβέρνηση του Α.Τσίπρα.
 Ανάμεσα στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ακούστηκε και το

"Τη συμφωνία με τους εταίρους μας θα την τηρήσουμε στο ακέραιο" .. και είναι σίγουρο ότι ένα χαμόγελο ειρωνικό, σχηματίστηκε στα χείλια των "εταίρων-δανειστών".

 Αν λοιπόν οι "εταίροι"  δεν έχουν αντίρρηση με τις εξαγγελίες για το ΦΠΑ στα νησιά που σηκώνουν τη προσφυγική κρίση, και για το εφαπαξ βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, και δεν ακυρώσουν και αυτά τα μέτρα, θσ καταγραφεί ότι για πρώτη φορά, μια παροχή, έγινε με ένα διάγγελμα πρωθυπουργού.

 Από τις φράσεις του "διαγγέλματος", αυτή που τσαλακώνει τον Α.Τσίπρα είναι αυτή που αναιρεί τη πορεία του, τις δεσμεύσεις του, τον λόγο που τον εμπιστεύθηκε ο λαός και του έδωσε τη θέση του πρωθυπουργού.

 Μια πορεία χτισμένη πάνω στη καταγγελία της συμφωνίας, κατέληξε σε ένα διάγγελμα για ένα βοήθημα τύπου Σαμαρά 2014, και μια διαπίστωση - για να μη ξεχνιόμαστε -.

"Τη συμφωνία με τους εταίρους μας θα την τηρήσουμε στο ακέραιο".

 Πώς;

 Με πόσο ακόμα αίμα;
 Μια μη βιώσιμη συμφωνία, πως τηρείται Αλέξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: