Τα αισχρά ψεύδη της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς με αποδείξεις!


 



Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά από την σύγκρουση του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς με την αστυνομία του Τσίπρα στα ειρηνοδικεία της χώρας, τόλμησε και με non paper μιλάει για τσάμπα φασαρία και ότι δήθεν πλειστηριάζονται μόνο βίλες.


Και μιλάμε για τόλμη αφού είναι ευρέως γνωστό ότι για χρέη εκτός τραπεζών οι πλειστηριασμοί είναι ελεύθεροι (εφορια, ταμεία, κτλ) και βέβαια για την μεγάλη κατηγορία τραπεζικών δανείων αφού ο Τσίπρας υπογράφοντας το τρίτο Μνημόνιο υπέγραψε την άρση προστασίας πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας  για δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες. Διαβάστε ΕΔΩ χθεσινό μας άρθρο!

Πάμε και στις αποδείξεις....Ας δούμε τι πλειστηριαζόταν την προηγούμενη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για παράδειγμα....
 

Διαμερίσματα ιδιωτών, 38, 50, 26 τετραγωνικών πήγαν να πλειστηριαστούν από τράπεζες!

Και διαβάζουμε στην φιλοκυβερνητική "Εφημερίδα των Συντακτών", ότι την επόμενη Τετάρτη 8 λαϊκές κατοικίες βγαίνουν στο σφυρί, στην Θεσσαλονίκη!

ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Και παραθέτουμε το εύστοχο σχόλιο του φίλου Βασίλη Πολυχρόνη:  

Η...Scinteia του 21ου αι.,πιστή στις παραδόσεις της μεγάλης του Τσαουσέσκου σχολής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας,μας πληροφορεί πως ισχύει - εδώ γελάνε με μαύρο δάκρυ - Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ προστασίας της πρώτης κατοικίας.Μάλιστα.Αυτό είναι και το πρόβλημα σανοπώληδες της κακιάς ώρας,ότι ο "κανόνας" είναι γενικός κι όχι ΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ!Γιατί,προστασία πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο ΔΕΝ υπάρχει και προστασία για χρέη προς τις τράπεζες υπάρχει υπό προϋποθέσεις με πρώτη από τις οποίες "Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ" (Όποιος μου εξηγήσει τι σημαίνει "συνεργάσιμος" κατά τις τράπεζες...κερδίζει μια ζαμπονοτυρόπιτα μαζί με τη χαρτοπετσέτα)!Όλο αυτό σημαίνει πως η πρώτη κατοικία ΔΕΝ προστατεύεται και ο σανός που πουλάτε...μούχλιασε από τον μύκητα "νεοπινοτσετικός θατσερισμός!Η μόνη σίγουρη προστασία που υπάρχει είναι το μαζικό κίνημα αντίστασης,αλληλεγγύης και αποτροπής των πλειστηριασμών που εσείς το πουλήσατε αφού υποκλέψατε τη λαϊκή ψήφο και που διογκώνεται βδομάδα τη βδομάδα σε όλη τη χώρα!
Υ.Γ. Όσο για τις βίλες της Εκάλης,ούτε το σπίτι του άμοιρου από τη Θεσσαλονίκη ήταν...βίλα Εκάλης,ούτε και αυτό που προσωρινά σώσαμε στη Ν.Ιωνία!
Με τις υγείες σας οι...επαναστατικές σαμπάνιες και το...ταξικό σούσι του...Maximou Restaurant and Bistro!

Τέλος, ανατριχιαστικά είναι τα όσα ακούμε -στο ηχητικό που παραθέτουμε- από τον Νίκο Μπογιόπουλο καθώς και από τον Βαγγέλη Κρητικό (να τον πει η αλήτεια του Μαξίμου αναρμόδιο) πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών - Δανειοληπτών (πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) για τις νέες στρατιές αστέγων που έβαλε στόχο να δημιουργήσει η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και σ' αυτή την κατεύθυνση δεν είναι μόνη της αλλά έχει και την σύμπραξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού όλοι τους εξυπηρετούν τα συμφέροντα τραπεζιτών – τοκογλύφων και των κορακιών που έχουν πέσει πάνω στην λαϊκή κατοικία όσων πολιτών έχουν βρεθεί στα νύχια των νόμιμων τοκογλύφων.

Σύμφωνα με όσα μας λέει ο Β. Κρητικός μέχρι το τέλος του 2016 επί 5.000 κατασχετηρίων που θα εκδοθούν τα 2.000 θα φτάσουν να βγουν σε πλειστηριασμό,  ενώ το 2017 θα υπάρξουν 50.000 κατασχέσεις εκ των οποίων το 1/3 θα καταλήξει σε πλειστηριασμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: