Εξώδικο της Βαλαβάνη στο Πρώτο Θέμα – Παραπλανηθήκαμε, λέει η εφημερίδα


«… Από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην Εξώδικο και σ’ επιστολή της Εθνικής Τράπεζας η οποία μας συγκοινοποιήθηκε, προκύπτει ότι, η πληροφόρηση μας στηρίχθηκε σε ισχυρισμούς που προέβαλλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύονται σήμερα ως ανακριβή και γι’ αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύσαμε την Εξώδικο της κας Βαλαβάνη στο φύλλο της Κυριακής 29/05/2016 και την παρούσα ανάρτηση μας.»

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η απαντητική δήλωση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στο εξώδικο της πρώην υπουργού Οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη προς την εφημερίδα και στους συνεκδότες της.

Η εφημερίδα είχε κατηγορήσει τη Νάντια Βαλαβάνη για κατάχρηση της ιδιαιτέρας ενημέρωσής της ως αναπληρώτρια υπουργού Οικονομικών όσον αφορά στην περίπτωση της μητέρας της, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, είχε κάνει ανάληψη ποσού από τον τραπεζικό της λογαριασμό, πριν από την επιβολή των capital controls.

Η πρ. υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη έστειλε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στους συνεκδότες της την ακόλουθη Εξώδικη Δήλωση, η οποία δημοσιεύτηκε στην κυριακάτικη έντυπη έκδοση της εφημερίδας στις 29.5.2016:
«Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και Αρχής

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ
Νάντιας Βαλαβάνη κατοίκου Αθήνας, Σόλωνος 125

ΚΑΤΑ
1) Θέμου Β.
… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TVXS



Δεν υπάρχουν σχόλια: