Μέρες ΠΑΣΟΚ περνά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Μέρες ΠΑΣΟΚ
Το στίγμα του μνημονιακού παραμένει πολιτικά αβάσταχτο…

ImageHandler.ashx

Όλα θυμίζουν την περίοδο του 2010-11 όταν ο Γιωργάκης έφερε το πρώτο μνημονιο και πορεύθηκε χωρίς πολιτική νομιμοποιηση. Λίγους μήνες μετά οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ -εγκλωβισμένοι στην αφήγηση του Παπανδρέου ότι σώζει την χώρα, μάχεται την δεξιά και τα συμφέροντα και παλευει για την δημοκρατία- δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο και ούτε σήμερα μπορούν. Μετά το καλοκαίρι του 2011 το ΠΑΣΟΚ πήρε οριστικά την κάτω βόλτα, σαρώθηκε από την Ιστορία και πλέον είναι σε μονοψήφια ποσοστά. 
Κάποια στελέχη του μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακομη «μερίδα» εξουσίας. Εκεί θα στηρίζουν ένα ριμέικ από αφήγημα του ΓΑΠ» και ένα τρίτο μνημονιο αποτέλεσμα μια ηττημένης ηγεσίας. Αμφότερα καταστρέφουν το Ιστορικό κόμμα της αριστεράς και στιγματίζουν τον λαο του!





Η εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τα στελέχη, τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ κάποιοι λίγοι ή περισσότεροι θα βολεύονται σε κυβερνητικές θέσεις και θα αμείβονται για να υπηρετούν την τρόικα, το Μνημόνιο θα ξεδιπλώνεται και σαν πολιτικός λεκές θα στιγματίζει τους πάντες. 
[--->] 




Εγκλώβισαν και προπηλάκισαν 3 Υπουργούς στο Ρέθυμνο(Βίντεο-Φώτο) 

 

Επεισοδιακή έμελε να γίνει ή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ στο Ρέθυμνο.
Τα επεισόδια και οι εντάσεις δεν έλειψαν απο την εκδήλωση καθώς πληθος αγροτών κτηνοτρόφων και απλών πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο του ΕΒΕΡ, διαμαρτύρονταν ζητώντας να συναντηθούν με τους Υπουργούς.

Επειτα απο την «τεταμένη» συζήτηση σε υψηλούς τόνους που προηγήθηκε, οι Υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός και Αλέξης Χαρίτσης εγκλωβίστηκαν κυριολεκτικά στο κτήριο του ΕΒΕΡ, απο αγρότοκτηνοτρόφους που είχαν αποκλείσει τον χώρο.
Μάλιστα, όταν είδαν οτι οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ανθρώπινο κλοιό για να «φυγαδεύσουν» τους 3 Υπουργούς, τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενταση και ένας απο αυτούς να εισβάλει με το αγροτικό του όχημα κι να αποκλείσει την είσοδο του οικήματος που στεγάζεται το Επιμελητήριο!
Το συγκεντρωμένο πληθος αποδοκίμαζε τους εγκλωβισμενους στα οχήματά τους Υπουργούς και χτυπούσαν τα τζαμια και τα καπό των οχημάτων για να δηλώσουν το μένος τους.
Εντέλει, μετα απο μεγάλη προσπαθεια των αστυνομικών κι αφού σχημάτισαν ανθρώπινο κλοιό, τα οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσα απο το οργισμένο πληθος, με μεγάλη ταχύτητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: