Πολύ κακώς την πέφτετε για αυτά στον κάθε Καρανίκα.....

Του Σπύρου Γουδέβενου     

Από χθες στην είδηση της πρόσληψης του στενού φίλου του Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα είδα κατά πλειοψηφία τις παρακάτω ενστάσεις που με βρίσκουν παγρά αδιάφορο μέχρι και κάθετα εναντίον αυτών των "ενστάσεων"

- Ο Καρανίκας δεν υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό........Ο Καρανίκας ανήκει στο υπαρκτό κοινωνικό μέτωπο αυτών που αρνούνται να στρατευθούν για ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους. Δεν το κάνουν από τεμπελιά. Διώχθηκε και το 2013 για αυτό, άδικα και τότε όλοι τον υπρασπιστήκαμε και καλά κάναμε.

- Ο Καρανίκας δεν πήγε πανεπιστήμιο....Είδαμε και άλλους που πήγαν πόσο καλά διαχειρίστηκαν τα "κοινά". Κάποιοι πολύ μορφωμένοι χρεοκόπησαν την χώρα, επειδή επί της ουσίας δεν μορφώθηκαν ποτέ και πήραν απλά κάποια κωλόχαρτα!

- Ο Καρανίκας έχει ως προϋπηρεσία την δουλειά του σερβιτόρου.......Πάλι καλά που δούλεψε ως μισθωτός γιατί οι ηγεσίες της χώρας τα τελευταία χρόνια δεν είδαν τι εστί εργοδοσία κατά πλειοψηφία

Η ουσία είναι αλλού.....Οι ορθές ενστάσεις είναι αλλού!!

1. Γιατί ο Τσίπρας έπρεπε να προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο τον παλιό φίλο του Καρανίκα;; Σε τι θα τον συμβουλέψει δηλαδή;; Αν του έλειπαν του κάθε Καρανίκα 2000 ευρώ, ας του τα δάνειζε ο Τσίπρας.

2. Αγωνιστής λένε οι Τσιπροφορουροί ο Καρανίκας, έπρεπε να βολευτεί.........Έλεος πια, χιλιάδες αγωνιστές πέθαναν στην ψάθα, νεοπασόκοι του κερατά!

3. Ο Καρανίκας, τέλος διακρίθηκε στα social media από την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξύβριση πρώην συντρόφων του που αποχώρησαν από το μόρφωμα. Άθλιες εκφράσεις, και άρθρα για κλάματα! Ο ίδιος από αντιμνημονιακός έγινε υποστηρικτής της άποψης εμμέσως ότι τα μνημόνια αν δεν υπήρχαν έπρεπε να τα εφεύρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: