Τσίπρα και του χρόνου (τώρα που πήρες το κολάί)

 Είπε ο Αλέξης μιλώντας στην Κ.Ε.  ότι αν είναι κανείς που πιστεύει ότι είναι το χειρότερο μνημόνιο αυτό που φέρνει, να βγει να το πει.

Λοιπόν: 1) Είναι το χειρότερο. Αυτά που προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψε είναι τερατώδη και έρχονται κι άλλα, δεν το έχουμε δει ακόμα ολόκληρο το μνημόνιο.

         2) Είναι το χειρότερο γιατί το υπογράφει αυτός που έλεγε ότι υπάρχει εναλλακτική, διαψεύδοντας έτσι την ελπίδα. 

        3) Είναι το χειρότερο γιατί κάθεται πάνω σε άλλα δύο που παραμένουν και γιατί κανένα από τα απαξιωμένα κόμματα δεν θα μπορούσε να φέρει το τρίτο. 

        4) Ακόμα και αν δεν ήταν το χειρότερο, είναι ντροπή η Αριστερά που θα καταργούσε τα μνημόνια, να λέει τώρα “το μνημόνιό μου δεν είναι χειρότερο, είναι το ίδιο ή λίγο καλύτερο από των άλλων”».


[--->]



  • σχόλιο από το Facebook: «Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ε. είπε ότι αν είναι κανείς που πιστεύει ότι είναι το χειρότερο μνημόνιο αυτό που φέρνει, να βγει να το πει. Λοιπόν: 1) Είναι το χειρότερο. Αυτά που προβλέπει η συμφωνία που υπέγραψε είναι τερατώδη και έρχονται κι άλλα, δεν το έχουμε δει ακόμα ολόκληρο το μνημόνιο. 2) Είναι το χειρότερο γιατί το υπογράφει αυτός που έλεγε ότι υπάρχει εναλλακτική, διαψεύδοντας έτσι την ελπίδα. 3) Είναι το χειρότερο γιατί κάθεται πάνω σε άλλα δύο που παραμένουν και γιατί κανένα από τα απαξιωμένα κόμματα δεν θα μπορούσε να φέρει το τρίτο. 4) Ακόμα και αν δεν ήταν το χειρότερο, είναι ντροπή η Αριστερά που θα καταργούσε τα μνημόνια, να λέει τώρα “το μνημόνιό μου δεν είναι χειρότερο, είναι το ίδιο ή λίγο καλύτερο από των άλλων”».

- See more at: http://www.e-dromos.gr/ahdonhs-274/#sthash.JCj0sidK.dpuf