Ο φασισμός του Μπουτάρη δεν εκπροσωπεί τον Μπουτάρη

Το απόγευμα της Τρίτης ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης είχε, στην περιοχή της Καμάρας, έναν έντονο, ας πούμε πολιτικό, διαπληκτισμό με τρία άγνωστα πρόσωπα και κουβέντα στην κουβέντα δέχτηκε, από αυτά τα τρία άγνωστα πρόσωπα, επίθεση με γροθιές με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

O Μαραντζίδης έχει πει πολλά και διάφορα για την Αριστερά, έχει διαπράξει το φοβερό λάθος της ανάσυρσης της θεωρίας των δύο άκρων, που οδήγησε, σε ένα βαθμό, στην πολιτική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, αποτελεί έναν… οργανικό διανοούμενο των από τα πάνω, έχει ποδοπατήσει σε βαθμό αηδίας το όποιο αριστερό παρελθόν του, αλλά δεν έχει πειράξει άνθρωπο στη ζωή του, οπότε αυτοί που τον χτύπησαν είναι επικίνδυνοι άνθρωποι, κυρίως, γιατί πιστεύουν ότι το κεφάλι το έχουμε για να μπαίνει κάπου το κράνος. Με αφορμή την επίθεση κατά του Νίκου Μαραντζίδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε πως «ο φασισμός της Αριστεράς δεν εκπροσωπεί την Αριστερά».

Το μίσος του Μπουτάρη για την Αριστερά, αν και πρωτομπήκε στο δημοτικό συμβούλιο κρατώντας τη σημαία του… ΚΚΕ, δεν κρύβεται για έναν πολύ απλό λόγο: Είναι πολύ συγκεκριμένα υπέρ των πλουσίων και πολύ συγκεκριμένα, επίσης, κατά των φτωχών ανθρώπων. Αυτό ας προβληματίσει τους μισούς και βάλε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης, που ψήφισαν Μπουτάρη από τον πρώτο γύρο, αλλά και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τον… φασισμό, ο Μπουτάρης να πάει να δει τα μούτρα του στον καθρέφτη, γιατί την περασμένη Παρασκευή κάλεσε την εισαγγελία Θεσσαλονίκης να διατάξει ένα κανονικότατο ρατσιστικό πογκρόμ κατά των ρομά από τη Βουλγαρία, τους οποίους ο ίδιος και οι τσουτσέδες του αποκαλούν «γυφτοβούλγαρους», γιατί μαζεύουν σκουπίδια ώστε να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό προκαλώντας έτσι… διαφυγόντα κέρδη στην ΟΙΚΟΜΕΤ του Νικήτα Οικονομάκη, του «βασιλιά» της ανακύκλωσης στην πόλη μας.

Όσοι και όσες έχουν αυταπάτες, ακόμα και για τ’ ότι «ο φασισμός του Μπουτάρη δεν εκπροσωπεί τον Μπουτάρη» και επιμένουν να συγκρούονται με την πραγματικότητα, όπως ο μεθυσμένος πέφτει πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ, ας πάνε να το κοιτάξουν το θέμα τους.
Ο alterthess ιανός 

[--->]