Νηστεία 100 ημερών για να φύγει ου αντίχριστους σύριζας

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιο είναι το βασικό θέμα των Νέων σήμερα. Αραδιάζοντας όλη την παπαγαλίνη στο εφημεριδόχαρτο, το φτηνιάρικο διαφημιστικό φυλλάδιο του Σαμαρέλου -που πληρώνεις, ακόμα και όταν δεν το αγοράζεις, μέσω Εφορίας- δίνει γραμμή στους διάφορους βλάχους-διανοούμενους της Κεντροαριστερής Εθνικής Αυγής να έχουν να παίζουν στα social media όσο μπαίνει ο μισθός από τα κεντρικά της Συγγρού…

 
protoselida22214
  • ΤΡΙΑ ΠΙΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Πρώτο πιάτο φωτογραφία Σαμαρά-Βενιζέλου που πλαισιώνονται αριστερά από τους Τσίπρα-Κουβέλη και δεξιά από τις Μέρκελ-Λαγκάρντ. Και δίπλα η αναγγελία: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Ο πόλεμος των 100 ημερών – Εκατό κρίσιμες ημέρες απομένουν ως τις διπλές εκλογές του Μαΐου. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διμέτωπο αγώνα με την τρόικα και τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει όμως λόγους να αισιοδοξεί».

Ο «διμέτωπος αγώνας» ενάντια σε ΣΥΡΙΖΑ και τρόικα είναι η έσχατη γραμμή άμυνας του καθεστώτος. Τη δουλεύουν λυσσασμένα μήνες τώρα αλλά δεν τους βγαίνει. Προσπαθούν οι έμμισθοι υπαλληλίσκοι της τρόικας -οι πρώην αχθοφόροι της Siemens και εκσυγχρονιστές της άσπρης σκόνης, παρέα με τους τσεκουροφόρους που έχουν κάνει κατάληψη στο Μαξίμου- να το παίξουν τσαμπουκάδες αλλά τους έχουν πιασμένους από τα αμελέτητα της BlackRock.
Έχει λόγους, βεβαίως, να αισιοδοξεί η κυβέρνηση. Ιδίως, από τη στιγμή που θα πέσει το μνημονιακό καθεστώς και θα αρχίσουν να πηγαίνουν φάκελοι στη Δικαιοσύνη. Δεν τους γλιτώνει ούτε ο oυκρανός μποξέρ της Μέρκελ.
  • Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΒΟΥ-ΒΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερο πιάτο φωτογραφία Ράντοβαν Κάρατζιτς και Άλεξ Ρόντος με αναγγελία: «ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΜΚΟ – Σκοτεινές υποθέσεις στα Δυτικά Βαλκάνια – Για μεταφορές “σκληρού συναλλάγματος” στο Σαράγεβο και πάρτι με τον σερβικό υπόκοσμο μιλούν ερευνητές που αναζητώντας στοιχεία για τον Ράντοβαν Κάρατζιτς (αριστερά) έπεσαν πάνω στην υπόθεση του Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης, στην οποία εμπλέκεται ο Άλεξ Ρόντος».
Έχει πλάκα όταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσπαθεί να αποδομήσει το σύστημα Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που κήρυξε μόνος του πόλεμο στη Συρία, ο Πράκτωρ Βου-Βου των διεθνών σχέσεων, ο υπουργός των Εξωτερικών σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με τους 58 Τζόκερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει στον αφρό αλλά κάθε φορά πιάνει πάτο.
Οι μνημονιακοί έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους αλλά μία πολύ ουσιαστική ομοιότητα. Όλοι νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν το μνημόνιο ανενόχλητοι και τα βλέμματα, οι καταγγελίες, όλο το ανάθεμα, θα περιορίζεται στους προηγούμενους. Ο ΓΑΠ έφερε το μνημόνιο δείχνοντας τον Κωστάκη, ο Σαμαρέλος υποσχέθηκε έξοδο από το μνημόνιο, δείχνοντας τις ευθύνες του ΓΑΠ, ενώ όλοι τους κάθε φορά που φεύγει η τρόικα τη βρίζουν. Ο επόμενος δελφίνος θα ξεμυτίσει όταν καταγγείλλει τους σημερινούς, προβάροντας κι αυτός μνημονιακό κοστούμι.
  • Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ
Τρίτο πιάτο φωτογραφία από Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο. Αυτήν που οι φιλοευρωπαίοι κασιδιαρένκο με τους κελτικούς σταυρούς μετέτρεψαν σε Ταχρίρ ηδονίζοντας τους εγχώριους γκουρμεδοΜΑΤατζήδες του πρωκτικού σταδίου. «ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Συμβιβασμός βαμμένος στο αίμα – Καπνοί σκεπάζουν ακόμη την Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο (φωτογραφία), ενώ στην ουκρανική Βουλή ψηφίστηκε χθες συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς και την αντιπολίτευση». Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από τον δικό μας Πάσχο στα παλικάρια του κινήματος Svoboda/Свобода με την ευχή να φέρουν τον αέρα της αλλαγής και στην τελευταία Σοβιετία που αρνείται πεισματικά τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για περισσότερο Βαν Ρομπάι και Πράκτορα Βου-Βου.
Τα Νέα κλείνουν τη γραμμή με το απόλυτο είδωλο κάθε βλαχοδήμαρχου που θέλει να κάνει καριέρα στο ευρύτερο δημόσιο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ Τα κόμματα τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας… – Απέναντι σε όσους θέλουν να εμπλέξουν τους δήμους στην κομματική αριθμητική εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, υποστηρίζοντας πως οι πολίτες ξερουν τι σημαίνει κομματισμός και πελατειακες σχέσεις στην Αυτοδιοίκηση».
Αυτά τα λέει ο πρώην δημόσιος υπάλληλος που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές διατυμπάνιζε πως δεν θα κατέβει αν δεν πάρει χρίσμα και από το ΠΑΣΟΚ. Προφανώς, τότε δεν του έφθανε του ακομμάτιστου το μονοψήφιο των Πσαριανώνε, ήθελε στήριξη και από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Ελευθερίου. Και εκεί που ξαφνικά ο δήμαρχος των ΜΑΤ έπιανε τη μύτη του αηδιασμένος από το απολιτίκ της αμεσοδημοκρατίας των Αγανακτισμένων ταγαριών, τώρα υϊοθετεί κι αυτός την άποψη πως τα κόμματα θέλουν το κακό μας, τζιζ-φτου-κακά.
Ίσως, βέβαια, να παρεξηγήσαμε τη δήλωση του δημάρχου-διμοιρίτη, ο οποίος απλώς να εννοεί «τα κόμματα τη δουλειά τους με τα δάνεια της Αγροτικής και εμείς τη δική μας με το ΕΣΠΑ». Έτσι, Δήμαρχε. Βάστα. Δεν θα τρώνε κι απ” τα δικά μας. Εσύ έχεις ευγενείς σκοπούς, θα φτιάξεις ΜΚΟ να πας στο Κίεβο να καθαρίσεις τα τσαντίρια. Νομιμότητα.
  •  
  • ΑΛΛΑ 5 ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΠΟΣ
Επειδή, όμως, Σάββατο με Νέα μόνο δεν βγαίνει, θα ανοίξουμε και την Καθημερινή Προπαγάνδα που ξέρει να δίνει εξίσου καλά την κεντρική γραμμή του καθεστώτος και να τσιμπάει εξτραδάκια αναπλάσεις και άλλα ωραία της ανωτάτης συντεχνιακής.
Εν τάχει, «Λογαριασμός 5 δισ. για τις τράπεζες – Όπως προκύπτει από τα στρες τεστ που διενήργησε η BlackRock», «ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ – Επικρίσεις Σόρος για Γερμανία και Σόιμπλε», «ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Έγιναν λάθη στο Μνημόνιο», «Δοκιμάζονται τα βήματα εκτόνωσης στην Ουκρανία – Υπερ αποφυλάκισης της Τιμοσένκο η Βουλή».

Δηλαδή, όσα σου έχουν έρθει έως τώρα λογαριασμός για τα σπασμένα των καινοτόμων καναλαρχών και των εργολάβων της απευθείας ανάθεσης εικονικών ΦΠΑ για να κλείνουν στόματα και να ελέγχονται οι σφιγκτήρες μπας και γίνουμε Γερμανοί, υπολόγιζε άλλα 5.

Μην ανησυχείς έχεις άλλες 100 μέρες μέχρι τις εκλογές να φας ξύλο, να ξεπλυθεί λίγο ο εγκέφαλος, να μπεις στο σωστό δρόμο, να κάνεις τη σωστή επιλογή και θα τα βρούμε. Εμείς θα παραδεχτούμε ότι έγιναν λάθη και εσύ θα τα πληρώσεις. Δες τι ωραία γίνεται στην Ουκρανία. Τιμοσένκο, Λαυρεντιάδης, όλοι οι άνθρωποι του Θεού κάποια στιγμή θα επιστρέψουν και θα σου πιουν αναδρομικά το αίμα.
  • ΝΗΣΤΕΙΑ 100 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΣ
Πάρε και τη Τζουμχουριέτ του Παστίτσιου για να μάθεις τι θα πάρεις τις επόμενες 100 μέρες αν είσαι καλό παιδί. Κατ” αρχάς θα πάρεις την περιπέτεια εποχής «ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ – Το μνημειώδες έργο του αξέχαστου Ιωάννη Χατζηφωτίου (“Τα κάστρα της Ορθοδοξίας”) – Σήμερα, το τρίτο μέρος, αφιερωμένο στην Πάτμο». Μετά θα πάρεις «ΨΑΛΙΔΙ στα τρελά πρόστιμα! – Μεγάλη ήττα για το οικονομικό επιτελείο, που αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση έπειτα από τις καθολικές αντιδράσεις – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΧΘΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Οι “καμπάνες” των 1.000 και 2.500 € γίνονται 250 και 500 ευρώ αντίστοιχα». Γιατί, όπως άλλο πράγμα είναι η Τρόικα και άλλο ο Βενιζέλος,  έτσι είναι άλλο πράγμα ο Στουρνάρας και άλλο ο Σαμαράς ο Αρχηγός.

Αφού κάνεις τον σταυρό σου να έχει ο Θεός καλά τον Αρχηγό, θα πάρεις τις «χάντρες που θα προστατεύουν τις ραγισμένες καρδιές μετά το έμφραγμα» και τέλος θα πάρεις το καλό πράγμα: «Φωτεινή Πιπιλή μιλάει στη “δημοκρατία” χωρίς φόβο αλλά με πάθος, γεγονότα και ονόματα – “ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ”». Η κακομοίρα νομίζει ότι είναι η Γιούλια Τιμοσένκο.
___
Η στήλη ζητεί συγνώμη από τους αναγνώστες για την απουσία της από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα. Ο Σύντροφος Κέιν είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας -η οποία επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διαβάσει εφημερίδες και το συνακόλουθο στερητικό σύνδρομο-, όμως ευτυχώς ανακαλύφθηκε εγκαίρως μια κούτα με εμβόλια του Αβραμόπουλου στο πατάρι και προλάβαμε τα χειρότερα. Σύντομα θα είναι περδίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: