Ο “ηθικός αυτουργός” του χτυπήματος στο Mall

  Στις 4 Φεβρουαρίου το 2003 ο Κωσταντίνος Καραμανλής ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαριθμεί τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Σημίτη, μεταξύ αυτών και το Mall του Λάτση. Είναι σαφές ότι ο πρωην υπουργός στοχοποίησε το Mall. Να βγάλει αμέσως ανακοίνωση ο Κεδίκογλου και να διαταχθεί έρευνα!

 

Αποκλειστικό – Μόλις μας ήρθε από έγκυρους κύκλους της κυβέρνησης: Βρέθηκε η προκήρυξη των τρομοκρατών του THE MALL – Εγκέφαλος γνωστός ανρχοαυτόνομος συριζαίος σκιτσογράφος


Από έγκυρες πηγές του περιβάλλοντος Δένδια, καθώς και από κύκλους του Μουρούτη, του Κεδίκογλου και των επιτελείων των μεγάλων καναλιών έφτασαν οι ακόλουθες αποκλειστικές πληροφορίες, τις οποίες και δημοσιεύουμε …αμάσητες:
Το σκάνδαλο του The Mall είχε αποκαλυφθεί, ήδη από το 2006,  από το περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ του γνωστού αναρχοαυτόνομου συριζαίου σκιτσογράφου Γιάννη Καλαϊτζη, ο οποίος σήμερα συμμετέχει στο άντρο ανομίας της οδού Κολοκοτρώνη 8 (δηλαδή στο  αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ). Το τηλέφωνο τους είναι: 211 10450000





Διασπορά ψευδών ειδήσεων από Μαξίμου και ΜΜΕ: Άλλα είπε ο βουλευτής Διαμαντόπουλος, άλλα μεταδόθηκαν 

Η μέρα με τη νύχτα! Οι δηλώσεις  του βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, όπως μεταδόθηκαν μονταρισμένες από τους τηλεοπτικούς σταθμούς,  (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zvsbwkqARAU)  δίνουν την εντύπωση πως συνδέονται με το τρομοκρατικό χτύπημα στο   εμπορικό κέντρο Mall. Αν όμως δει κανείς τη δήλωση στο σύνολο της αμοντάριστη η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού ο βουλευτής εξηγεί τι είναι κατ΄αυτόν “βία” και “ανομία” καλώντας τον κόσμο, να αποφύγει τα όπλα και να ενσωματώσει την οργή του σε “κίνημα δημιουργικό” εντός ΣΥΡΙΖΑ (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oLJwtjtICts#!)

Το άθλιο non paper της ΝΔ και το πλαστό της βίντεο για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο


Δεν υπάρχουν σχόλια: