ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

 Απίστευτη ρύπανση και δολοφονία της θάλασσας της ΙΘΑΚΗΣ σε άλλο παρατημένο ιχθυοτροφείο.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες πριν από 7 μέρες από τον ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΛΑ παλικάρι και πολιτοφύλακα του τόπου. Τέτοια παλικάρια άντρες και γυναίκες έχει ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος μας με γνώση,ψυχή και ικανότητα.

Το σημείο είναι στη Μακριά Πούντα.Μετά τις φωτογραφίες των παραλιών, της επιφάνειας της θάλασσας και της χερσαίας έκτασης έρχονται και οι υποβρύχιες φωτογραφίες ώστε να συμπληρώσουν το παζλ της απόλυτης καταστροφής της φύσης

Κάποιο ρουφιάνοι είχαν γράψει σε σχόλια για να θολώσουν τα νερά πως ζούμε στο νησί και δεν έχουμε δει αυτά που δημοσιεύτηκαν στην παράκτια περιοχή της Ιθακης. Δείτε τώρα.

Το υλικό είναι τραβηγμένο μέχρι 40 μέτρα βάθος και θα δείτε

- νεκρό τον πυθμένα της θάλασσας μας σε σημείο που κάποτε υπήρχαν φυτικά λιβάδια ότι πιο πολύτιμο για τα είδη και την οξείδωση της θάλασσας

- τόνοι πλαστικών σωλήνων βιομηχανικού τύπου από τα κλουβιά των ιχθυοκαλλιεργειών, πλαστικά δίχτυα, σχοινιά νάιλον, τσιμεντένια μπλόκια, λάστιχα  και σίδερα κάθε είδους κάνουν την εικόνα του βυθού τραγική

τι έχει να πει για την εκτέλεση της φύσης

-το λιμενικό

-ο δήμος

-η περιφέρεια

-η Τράπεζα που έχει κατασχέσει τη μονάδα

-οι πολιτικοί

-οι δικαστές

Καλώ όλους τους ψαροντούφεκαδες και δύτες του τόπου να βγάλουν το υλικό κάτω από αυτή τη βιομηχανία στη θάλασσα μας όπου τσακίζει όλον τον ΕΛΛΑΔΙΚΟ θαλάσσιο χώρο.

Αυτή είναι η κατάσταση κάτω από τις ιχθυοκαλλιέργειες που λένε ψέματα για πεντακάθαρα νερά και την ποιότητα ψαριού που θέλουν να ταΐσουν τους λαούς.

Πριν λίγες μέρες ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ επικρότησε τη δουλειά στα ζητήματα χωροθέτησης των οργανωμένων περιοχών υποδοχής υδατοκαλλιεργειών, και ζήτησε την επιτάχυνσή της σε αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Μια θάλασσα που πουλιέται σε δυο μεγάλες πολυεθνικές την AMERRA CAPITAL και την MUbadala για να την αποτελειώσουν.

Κατά τα άλλα φταίνε οι ερασιτέχνες αλιείς και όχι τα τσακάλια της θάλασσας που την δολοφονούν για το χρήμα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

















[------>]

Δεν υπάρχουν σχόλια: