Ευτυχώς γιατί πήγε η ψυχή μας στη Κούλουρη !

3. Στον τομέα της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου [*], το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι προβλέπονται πολλές δράσεις (π.χ. περιουσιολόγιο) οι οποίες μαζί με άλλες που είναι στο στάδιο της επεξεργασίας, θα δώσουν πολύτιμα έσοδα στο δημόσιο.


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0Jgr-lqRkKcxoY2u63nvVQMZJxEN1B5xU2ZG9eHwWliXTcGQVITwwMYwyVCAGg3-4JaGOG16EEjiv1U6FsvYmANREQABZ2Lt3cXvPUs_8dNoloj1diDEVd-yrisP0EK9wepafCR_b8rAw/s1600/flampouraris.jpg
Από τη  χθεσινή ανακοίνωση-   διαβεβαίωση του ΥΠΟΙΚ ότι δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι, αλλά ... το αντίθετο: Νέα εισπρακτικά μέτρα !
 
[*] Δε λέει πετρελαίου,λέει ?  Λείπουν δυο-τρεις από τη φωτογραφία.

Και αν όλα αυτά (και πολλά άλλα) δεν σας πείθουν , το σημείο 5 της ανακοίνωσης του ΥΠΟΙΚ, έρχεται να σας βάλει στη θέση σας:
 
5. Το Υπουργείο Οικονομικών θα κινηθεί με ρεαλισμό και ευαισθησία, στα προβλήματα που δημιουργεί το υπάρχον φορολογικό σύστημα και με στόχο την ολοκλήρωση των διαδικασιών της συμφωνίας. Όσοι διαφωνούν, ας καταλάβουν επιτέλους την ετυμηγορία των πολιτών στις 20.9.15 και ας προσαρμόσουν επιτέλους την πολιτική τους στα νέα δεδομένα.