"Όργιο" με το ΣΔΟΕ που προπηλακίστηκε σε πανηγύρι, "μούγκα" για το μαύρο πετρέλαιο των ΕΛΠΕ

Από το πρωί έχουν ξεσαλώσει όλα τα συστημικά ΜΜΕ, κυρίως ιντερνετικά, με την είδηση, ότι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, που ήθελε να ελέγξει επαγγελματίες σε πανηγύρι στην Ρόδο, εκδιώχθηκε από τον κόσμο, και δεν έκανε την δουλειά του...(Όλη η είδηση, ΕΔΩ). 
 
Τέτοιες ειδήσεις μπορεί να αναπαράγεται από πολλούς φίλους, για χαβαλέ, αλλά περνιέται έξυπνα από την ολιγαρχία στην χώρα, περνώντας διακριτικά το μήνυμα (που μας περνούν από το 2010) ότι για την χρεοκοπία τη χώρας, φταίνε στον ίδιο βαθμό ΟΛΟΙ....Τι και αν ο άλλος που έβγαζε ένα εκατομμύριο την μέρα δεν πλήρωνε φόρους, το μήνυμα ήταν ότι ο τυροπιτάς που δεν έκοβε αποδείξεις, και ο πανηγυριτζής που πούλαγε μαύρα 30 σουβλάκια, είχαν την ίδια ευθύνη για την χρεοκοπία τη χώρας, με τον πρώτο.
Εδώ και δύο μέρες, όμως, στην μούγκα, πέρασε η είδηση (που μετέδωσε, προς τιμήν της η "Εφημερίδα των Συντακτών"), σύμφωνα με την οποία τα ΕΛΠΕ, πιάστηκαν να μεταφέρουν "μαύρα" πετρέλαιο.....

Σε όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, μιλάμε για το λαθρεμπόριο καυσίμων που κοστίζει στο Δημόσιο κάτι δις ευρώ το χρόνο, όχι τα ψίχουλα με τις αποδείξεις, που δεν κόβονται, που μας πλασάρουν. Αλλά βέβαια, πίσω από τις χαμένες αποδείξεις των τυροπιτών, βρίσκονται άσημοι επαγγελματίες, ενώ πίσω από το λαθρεμπόριο καυσίμων, βρίσκονται τρανταχτά ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου (που έγιναν "τρανταχτά" ακριβώς, εξαιτίας αυτών των παρανομιών), και για αυτό τέτοιες υποθέσεις, όπως της Ελευσίνας, περνάνε στην αφάνεια!

Βαράτε, με μουσικές, βιολιτζίδες στα πανηγύρια, και  στείλτε το ΣΔΟΕ, στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, κατευθείαν, ήρεμα και πολιτισμένα, την επόμενη φορά!

* Θυμάμαι προχθές τον "Αριστερό" (ο θεός να τον κάνει) Σταθάκη, να μιλάει για τα δικαιώματα των εφοπλιστών, και την διασφάλιση της κερδοφορίας τους, και τρελαίνομαι...