Τι θα γίνει κ. Δούρου με τα διόδια;

 
Άκουσα λοιπόν την συνέντευξη της στο Ρ/Φ του κόμματος ΄΄ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ΄΄ προσέχοντας ιδιαίτερα τη θέση της στις συνεχείς ερωτήσεις για το τι θα κάνει με τα διόδια. Περίμενα ξεκάθαρη απάντηση στο δημοσιογράφο, που δεν θα αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και παρεξηγήσεων, όμως φευ! η κ. Δούρου απαντούσε αλλά αντ΄  άλλων, ούτε κιχ για τον ΄΄εθνικό εργολάβο΄΄, ούτε κιχ για τους ΧΥΤΑ, την Κερατέα, την Φυλή  κ.λ.π παρά τις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Άλλα αντ΄  άλλων σύντροφοι της Κουμουνδούρου το πουλέν σας και για να μη το παιδεύουμε ΄΄γαργάρα΄΄ η κ. Δούρου σε πολύ καίρια θέματα, που ρε διάολε αφορούν πρωτίστως την Περιφέρεια Αττικής.

Μου ΄΄σφύριξε΄΄ όμως ένας καλοθελητής (από μία από τις πολλές...συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ) πως η κ. Δούρου συχνά- πυκνά αρθρογραφεί στο ΕΘΝΟΣ του κ. Μπόμπολα. Θυμήθηκα πως και η πρώτη δημόσια παρέμβαση της μετά το χρίσμα, που έλαβε από το κόμμα έγινε μέσω του MEGAnet ενώ ουκ ολίγες φορές έχει προσκληθεί στο MEGAλο κανάλι ως ειδήμων.


Υ.Γ. Ακούστε και στο 34'.14'' την απάντηση για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, που παίρνει γραμμή από ένα πεθαμένο και αγνοεί τι λένε σήμερα οι ζωντανοί...

[--->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: