Απάντηση στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες.Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα



Στην περιοχή της Αμφιάλης, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, 10-20 άτομα με μαύρα ρούχα μαχαίρωσαν 34χρονο, γνωστό αντιφασίστα της περιοχής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες καθυστέρησε 40 λετπά. Από το σημείο της συμπλοκής έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα, στην κατοχή του ενός έχει βρεθεί ένα μαχαίρι. Ο νεαρός δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά. Δυστυχώς είναι νεκρός. Επιβεβαιώνεται από αστυνομία και από γιατρούς.
3:30 Κυκλοφορεί μια λάθος πληροφορία. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην Αμφιάλη ΔΕΝ ήταν μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά γνωστός αντιφασίστας της περιοχής, «χιπχόπερ» με ψευδώνυμο Killah P και πραγματικό όνομα Παύλος Φύσσας.
Αντιφασιστική συγκέντρωση οργανώνεται για σήμερα, Τετάρτη, στις 18:00, στο σημείο δολοφονίας, Παναγη Τσαλδαρη 60 στην Αμφιάλη - Κερατσίνι, στην Καμάρα την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις.

https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/dolofonia_kertsini.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: