Κοινωνικός αυτοματισμός - παλιά τους τέχνη κόσκινο

 

Παιδιά μην τα βάζετε με τους συμπολίτες σας για την διάλυση της δημόσιας υγείας και το επιχείρημα "εμβολιαστείτε για να αδειάσουν οι ΜΕθ" είναι σαθρό και άδικο (αλλιώς να κατηγορείτε και τους ανθρώπους που πίνουν,που καπνίζουν ,που τρώνε λίπη,κτλ κτλ )προσέξτε καλά τι γράφετε και τι πρεσβεύετε..

Όπως έγραφε η Olympia  Georga στις 5 Ιουλίου

"Με πανδημία, με 13.000 νεκρούς, ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που μείωσε τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία 572 εκατομμύρια σε σχέση με το 2020.

Με πανδημία, με 13.000 νεκρούς, με μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία, ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που βγήκε χτες και προανήγγειλε κλείσιμο δημοσίων νοσοκομείων, δηλώνοντας “Έχουμε περιφερειακά νοσοκομεία, μερικές φορές, περισσότερα από όσα θα πρέπει να έχουμε. Δεν γίνεται να έχουμε τρία νοσοκομεία μέσα σε ακτίνα 20-30 χιλιομέτρων, γιατί όλοι ήθελαν ένα νοσοκομείο στην πόλη τους”.

Ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα αυτά, όσο το πόπολο έχει επιδοθεί σε έναν κανιβαλιστικό κοινωνικό αυτοματισμό - παλιά του τέχνη κόσκινο, για το αν για το θανατικό φταίνε οι νέοι, οι γέροι, όσοι πήγαιναν στα μαγαζιά όταν άνοιγαν τα μαγαζιά, όσοι πήγαιναν βόλτα όταν επιτρεπόταν να πάνε βόλτα, όσοι προσπάθησαν να πάνε το Πάσχα στα χωριά τους,όσοι κατέβαζαν τη μάσκα κάτω από τη μυτούλα, και,τώρα τελευταία, οι ανεμβολίαστοι.

Ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα αυτά γιατί μπορεί."

Το πρόβλημα δεν είναι κοινωνικό ,το πρόβλημα είναι πολιτικό και θέμα κρατικής διαχείρισης 

[----->]

Δεν υπάρχουν σχόλια: