ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ!


Το θέμα με το μπάρμπεκιου,συγγνώμη που θα στενοχωρήσω κάποιους "οπαδούς της ελευθερίας της έκφρασης" που όμως όταν τους επιβάλλουν διάφορες απαγορεύσεις...σωπαίνουν,δεν είναι τόσο αθώο όσο δείχνει και ούτε για διακωμώδηση,όπως επιχειρούν τώρα τα ορφανά του Χίτλερ και οπαδοί της "σοβαρής" Χ.Α.Έχει τη δική του φρικτή σημειολογία.

Έχουν διοργανωθεί τέτοια "χάπενινγκς" κατά το παρελθόν,κυρίως στις ΗΠΑ έξω από συναγωγές με οργανωτές τους νεοναζί της Κ.Κ.Κ. και σκοπό είχαν να επαναφέρουν - μέσω της όρασης της κάπνας και της οσμής ψημένου κρέατος - στη μνήμη των Εβραίων τη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης και των κρεματορίων και,φυσικά,λειτουργούσαν ως προειδοποίηση για το τι τους περιμένει στο μέλλον!

Πρόκειται για καθαρά φρικιαστικό και ναζιστικής έμπνευσης ακτιβισμό,τον οποίο οι φασίστες θέλουν να ντύσουν με τον μανδύα της "ελευθερίας της έκφρασης" και την προβιά της διακωμώδησης των αντιδράσεων (είναι γνωστό πως οι φασίστες όταν αντιληφθούν αντιδράσεις στους σκοπούς τους,τότε τους διακωμωδούν για να ξεχαστούν γρήγορα).Αυτόν τον ακτιβισμό,διάφοροι "ανιστόρητοι" Κυρανάκηδες (το "ανιστόρητοι" εντός παρένθεσης γιατί οι Κυρανάκηδες και λοιπά τέκνα των ηττημένων του Β' Π.Π. που,δυστυχώς,ξανασηκώνουν κεφάλι τα γνωρίζουν άριστα και γι αυτό επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία),όχι μόνο τον χειροκροτούν,αλλά τον ενθαρρύνουν κιόλας!

Χρειάζεται εγρήγορση και οργάνωση της δημοκρατικής κοινωνίας γιατί ο φασισμός πλησιάζει τρέχοντας!

                            Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φαγητό και κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: