Κονδυλοφόροι της κακιάς ώρας!


"Πως δεν γίναμε Εκουαδόρ" είναι ο...τρομολάγνος τίτλος της κιτρινοφασιστοφυλλάδας του θανόντα κομιστή.

Φυσικά,η φυλλάδα δεν εννοεί τη σημερινή κατάσταση,όπου το Εκουαδόρ έπεσε "στα νύχια" του ΔΝΤ (αυτό η φυλλάδα το θεωρεί..."κανονικότητα") με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους,την κυβέρνηση να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο και την αστυνομία να δολοφονεί τουλάχιστον 5 διαδηλωτές.Ούτε φυσικά εννοεί (και το έχει συνειδητά αποκρύψει),αλλά και δεν το θέλει να το αναδείξει ότι η λαϊκή εξέγερση απέτρεψε τις παράλογες αυξήσεις που επέβαλλε η κυβέρνηση.

Αυτό που εννοεί η φυλλάδα και φυσικά δεν το θέλει με κανένα τρόπο είναι η τότε περήφανη στάση της μικρής χώρας και του προέδρου της, Ρ. Κορέα, να διώξει το ΔΝΤ, να προχωρήσει σε λογιστικό έλεγχο του χρέους και να διαγράψει το 65% του χρέους της. Αυτό είναι που καίει τη φυλλάδα και το σύστημα που στηρίζει!
Για το ότι δεν γίναμε Εκουαδόρ να ευχαριστείτε τον Τσίπρα και τις κωλοτούμπες του, κονδυλοφόροι της κακιάς ώρας!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, φωτιά και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες 

Δεν υπάρχουν σχόλια: