σώβρακα και φανέλλες ,αλλά όχι από τη τσέπη τους.Και το Αλσος για καυσόξυλα

Εμφύλιος στη Νέα Φιλαδέλφεια

 
Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ ομάδας πολιτών που τάσσονται εναντίον της κατασκευής του γηπέδου τoυ «δικέφαλου» στην περιοχή τους και οπαδών της ΑΕΚ που είναι υπέρ της κατασκευής του γηπέδου
Αναλυτικά, για το απόγευμα της Παρασκευής είχε ανακοινωθεί εκδήλωση συντονιστικού τοπικών φορέων, ενώ συγκέντρωση είχαν ανακοινώσει και οπαδοί της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι το συντονιστικό λειτουργεί εναντίον της κατασκευής του γηπέδου.
Νωρίτερα, υπήρξε κοινή δήλωση δύο δημάρχων, του Ηρακλή Γκότση νυν δημάρχου και επανεκλεγέντα στη Νέα Ιωνία και του νεοεκλεγέντα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα, Άρη Βασιλόπουλου, οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της ανέγερσης γηπέδου, με όρους που δεν δημιουργούν πρόβλημα στο άλσος.

Επιθέσεις και βανδαλισμοί

Όπως κατήγγειλαν οι προσερχόμενοι στη συζήτηση των φορέων, οπαδοί της ΑΕΚ τους επιτέθησαν και τους χτύπησαν παρά την προσπάθειά τους να ανοίξουν διάλογο μαζί τους. Λεκτικές επιθέσεις δέχτηκε και ο Α. Βασιλόπουλος που προσήλθε στον χώρο όπου διαδραματίζονταν τα γεγονότα.
Ακολούθως εμφανίστηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ομάδα οπαδών της ΑΕΚ δημιούργησε φθορές σε κοινωνικό στέκι - κατάληψη της περιοχής (Στρούγκα), στην οποία είχε ανακοινωθεί η διοργάνωση συναυλίας την ίδια ημέρα.

Σε δελτίο τύπου η «Στρούγκα» αναφέρει: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δύο είναι σύντροφοι της Κόντρας, η συνταξιούχος καθηγήτρια Ελσα Βούλγαρη και ο συνταξιούχος αρχιτέκτονας Πέτρος Περάκης».
Αργότερα όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η κατάσταση εκτονώθηκε, όταν στην περιοχή αναπτύχθηκαν σε διάφορα σημεία έξι διμοιρίες ΜΑΤ.
Φθορές στην κατάληψη Στρούγκα στην Ν. Φιλαδέλεια και προπυλακισμοί σε άτομα απο οπαδούς του Μελισσανίδη(;)... ΜΑΤ στο δημαρχείο

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απορία οπαδών (από τα μμε): Αφού εμείς (ο Μελισσανίδης)  τα'χουμε βρει με το ΣΥΡΙΖΑ,εσείς τι θέλετε;
 Απάντηση : Κίτρινοι,Κόκκινοι,Ασπρόμαυροι,Μπλε και λοιποί.Μπορεί να τα βρήκατε με το ΣΥΡΙΖΑ,να δούμε με τον κόσμο πώς θα τα βρείτε.