Με εντολή Στουρνάρα συνέλαβαν το δημοσιογράφο και Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Φιλιππάκη για ανάρτησή του στο fb



ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Με εντολή Στουρνάρα συνέλαβαν το δημοσιογράφο και Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Φιλιππάκη για ανάρτησή του στο fb



Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ συνελήφθη στις 12:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαϊου 2017 μετά από ενέργειες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν είναι γνωστό το πού ακριβώς βρίσκεται κρατούμενος ο Γιώργος Φιλιππάκης. 

Κατά τη σύλληψή του, ο Γιώργος Φιλιππάκης, πρόλαβε και δημοσιοποίησε το παρακάτω μήνυμα:




Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, η οποία χρησιμοποιήθηκε σαν αιτιολογία για την παράνομη και τρομοκρατική σύλληψή του - και η οποία έχει αφαιρεθεί από το fb αυτή τη στιγμή - είναι η παρακάτω:
 
Με τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίθεση του μνημονιακού κράτους ενάντια στις πολιτικές ελευθερίες, στην ανοιχτή ποινικοποίηση του δικαιώματος έκφρασης γνώμης σε γεγονότα που παίζουν κρίσιμο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Πολιορκητικός κριός της μαζικής επίθεσης κατά της ελευθερίας της έκφρασης με αφορμή αναρτήσεις και σχόλια των πολιτών στα social media σχετικά με την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο είναι ακόμη μιά φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ με τη φιλοχρυσαυγίτηκη παρέα του Μπογδάνου, ο οποίος έφτασε να ζητήσει τη σύλληψη 10.000 χρηστών του διαδικτύου με κατηγορίες...τις οποίες δεν γνωρίζει ο ίδιος γιατί όπως είπε, δεν έχει νομικές γνώσεις. Στη συνέχεια ανέλαβαν αυτοί που έχουνγνώσεις.

(Δείτε τα video στον παρακάτω σύνδεσμο)
Παρατάξεις από την ΕΣΗΕΑ πιάνουν στη συνέχεια τη σκυτάλη της αντιδημοκρατικής υστερίας κατά της ελευθερίας του λόγου φτάνοντας να ζητούν την "άμεση καθαίρεση του Γιώργου Φιλιππάκη" από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ. (http://www.iefimerida.gr/news/340401/parataxeis-tis-esiea-zitoyn-tin-amesi-kathairesi-filippaki-meta-tin-aparadekti-anartisi)

Το διαδίκτυο οργανώνεται απέναντι στην αντιδημοκρατική εκτροπή.
ΟΜΑΔΑ, συμπαράστασης σε όσους χρήστες διωχθούν για να συντονιστούν δράσεις με τίτλο "ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!"
Στο facebook, δημιουργήθηκε ΟΜΑΔΑ, συμπαράστασης σε όσους χρήστες διωχθούν για να συντονιστούν δράσεις με τίτλο "ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!"

 


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ!

[--->] 

  

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται
28/05/2017

«Εγώ δεν θα βγω να »καταδικάσω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται». Δεν θα το κάνω αυτό σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας ότι καταδικάζει τη βία εναντίον των πολιτών, τη βία των Μνημονίων και τη βία της επιβολής του «Ναι σε όλα», μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τον Λουκά Παπαδήμο, τον αποκαλεί «δοτό Μνημονιακό πρωθυπουργό που κατέλαβε το αξίωμα με πραξικόπημα και υπηρέτησε πιστά την Μνημονιακή τυραννία», του εύχεται ταχεία ανάρρωση, αλλά συμπληρώνει «Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και λειτουργήσει η Δικαιοσύνη στη χώρα, θα κριθεί».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζ. Κωνσταντοπούλου:

«Εγώ δεν θα βγω να «καταδικάσω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Δεν θα το κάνω αυτό σήμερα.

Καταδικάζω σε ολόκληρη τη ζωή μου τη βία εναντίον των πολιτών και της δημοκρατίας, τη βία των Μνημονίων.

Καταδικάζω τη βία της οικονομικής δολοφονίας του λαού μας.

Τη βία της επιβολής του «Ναι σε Όλα».

Καταδικάζω τη βία του να ζεις χωρίς ρεύμα. Τη βία του να ψάχνεις να φας στα σκουπίδια. Τη βία του να σου παίρνουν το σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τη βία του να σου κλέβουν τους κόπους μιας ζωής.

Τη βία του να μεταναστεύεις καταναγκαστικά από την πατρίδα σου.

Τη βία του να πουλιούνται οι ακτές, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό, η ενέργεια.

Τη βία του να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις στη χώρα σου αν δεν πληρώσεις διόδια στους νταβατζήδες.

Τη βία του να χρεώνονται τα νεογέννητα μωρά 40.000 ευρώ από την πρώτη μέρα της ζωής τους. Τη βία του να θυσιάζονται οι επόμενες γενιές στο βωμό του Χρέους.

Καταδικάζω τη βία του να μεγαλώνουν παιδιά σε μια χώρα που ξεπουλιέται. Να λιποθυμούν σε σχολεία χωρίς θέρμανση και χωρίς δασκάλους.

Καταδικάζω τη βία του να πεθαίνουν αβοήθητοι ασθενείς στα νοσοκομεία.

Τη βία του να μην έχουν πρόσβαση οι καρκινοπαθείς στα φάρμακά τους.

Τη βία του να πνίγονται τόσοι άνθρωποι στο Αιγαίο.

Καταδικάζω τη βία του να πηγαίνουν στη φυλακή για μικρο-χρέη έντιμοι άνθρωποι και να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι πολιτικοί και ποινικοί μεγαλοαπατεώνες.

Καταδικάζω τη βία του να μην αποδίδεται Δικαιοσύνη για το έγκλημα του Μνημονίου.

Και να απαλλάσσεται ξανά σήμερα ο Ανδρέας Γεωργίου για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Μετά τις απειλές των δανειστών, το περασμένο καλοκαίρι.

Στον τραυματισθέντα δοτό Μνημονιακό Πρωθυπουργό, που κατέλαβε το αξίωμα με πραξικόπημα και υπηρέτησε πιστά την Μνημονιακή τυραννία, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και λειτουργήσει η Δικαιοσύνη στη χώρα, θα κριθεί.

Στους απανταχού μνημονιακούς, Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης, που με αφορμή τη χθεσινή επίθεση και τον (ευτυχώς ελαφρύ) τραυματισμό δηλώνουν ότι «θα νικήσει η Δημοκρατία μας» και αναζητούν αφορμή για Κυβερνήσεις «Εθνικής» Ομοφωνίας και διαιώνισης των Μνημονίων, και στα ΜΜΕ της διαπλοκής που προσκαλούν σε σιωπητήριο, έχω να πω ότι ναι, η Δημοκρατία την οποία έχετε βίαια καταλύσει, θα αποκατασταθεί.

Από τους πολίτες. Που ξέρουν ποιο είναι το έγκλημα και ποιοι οι θύτες.

Ως προς τη χθεσινή ημέρα, καταδικάζω τη βία της υποβάθμισης του σοβαρού εργατικού ατυχήματος στον Ασπρόπυργο, με θύματα τρεις αθώους συνανθρώπους μας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και απαραβίαστη.

ΚΑΘΕ ανθρώπινη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: