όσα γίνονται με την Ελλάδα είναι ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους των Ευρωπαϊκών χωρών, να μην ψηφίσουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται.


Σε μια κρίσιμη ώρα για το μέλλον της Ευρώπης κατά την διάρκεια της οποίας αξιωματούχοι των δανειστών επιχειρούν να πείσουν πως η ελληνική κυβέρνηση δεν έλαβε τελεσίγραφο και ανευ λόγου διέκοψε τις συνομιλίες την ώρα που ήταν κοντά σε μια επωφελή για τον ελληνικό λαό συμφωνία, ο ηγέτης της ευρωομάδας και στέλεχος του κόμματος CSU που συμμετέχει στο κυβερνητικό συνασπισμό της Α. Μέρκελ  με τον πιο ωμό τρόπο αποκαλύπτει για ποιο λόγο δέχεται σκληρή επίθεση η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ευρωομάδας του Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετέχει και η Νέα Δημοκρατία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Manfred Weber μιλώντας σε εκπομπή για την κρίση στην Ευρωζώνη του  ZDF είπε πως όσα γίνονται με την Ελλάδα είναι ένα μήνυμα προς  τους ψηφοφόρους των Ευρωπαϊκών χωρών, να μην ψηφίσουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έρχονται.

"Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές για τις εκλογές που ακολουθούν στην Ευρώπη, ψηφίστε δημοκράτες, αξιόπιστους συνεργάτες, που είναι σε θέση να αναλάβουν συμβιβασμούς και δεν είναι ακραίοι", είπε χαρακτηριστικά.

 http://www.alterthess.gr/content/hydaia-paremvasi-germanoy-politikoy