Τώρα η ΔΙΑΣ τσεκάρει και τις ουρές των πεινασμένων του Δήμου Αθηναίων

Νέα "κατορθώματα" της ομάδας ΔΙΑΣ, μόλις μια ημέρα μετά τη δίκη για τον τραυματισμό της Α. Κουτσουμπού. Αναλυτικά η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αθήνας, Πέτρου Κωνσταντίνου:

"Η Ιωάννα Σακελλαρίου βρέθηκε στην ουρά του συσσιτίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης  Αστέγων του Δήμου Αθήνας την Τρίτη 21 Οκτώβρη για ένα πιάτο φαγητό.

Με έκπληξη της, όπως μας κατήγγειλε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ προέβαινε σε έλεγχο σε ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για το συσσίτιο με προκλητικό και «τσαμπουκαλίδικο» τρόπο. Μάλιστα προσήγαγαν ένα μετανάστη μπροστά στα μάτια της που δεν είχε χαρτιά μαζί του.

Η ίδια για να μην χάσει τη θέση της στην ουρά λογομάχησε με τον αστυνομικό που της ζητούσε τα χαρτιά και για να μην χάσει τη σειρά της του έδωσε όλο το τσαντάκι της(!) και του είπε «εγώ μπαίνω μέσα για να πάρω τη μερίδα μου».  Ένας δεύτερος  αστυνομικός την έβριζε με χυδαίο τρόπο. Στάθηκε άτυχος διότι λίγα λεπτά μετά παραβίασε το κόκκινο φανάρι  και χτύπησε σε διερχόμενο ταξί στην οδό Πειραιώς.

Τυγχάνει η κυρία Σακελλαρίου να είναι σκουρόχρωμη και για αυτό έπεσε στις δαγκάνες της ΔΙΑΣ…

Η Δημοτική Αρχή της Αθήνας έχει δηλώσει και ορθά με υπερηφάνεια  ότι « δίνουμε μια μερίδα φαγητό σε κάθε πεινασμένο».

Αν διαφωνεί ο κ.Κικίλιας είναι δικό του θέμα, ας το όμως,  βάλει δημόσια και όχι να το επιβάλλει με εκστρατείες της  ομάδας  ΔΙΑΣ για ρατσιστικούς  ελέγχους στα συσσίτια. Εκτός και αν έχει ήδη προσχωρήσει  ανοιχτά στη λογική των νεοναζί που θέλουν «συσσίτια μόνο για έλληνες» και μάλιστα λευκούς!

Καλούμε το Δήμαρχο Αθηναίων και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας να καταδικάσουν και να εμποδίζουν τέτοιου είδους χυδαίες ρατσιστικές πρακτικές.

Η κοινωνική αλληλεγγύη στους πεινασμένους δεν έχει χρώμα, φυλή, έθνος και θρησκεία. Ας το καταλάβει ο κ.Κικίλιας.»