Είναι δυνατόν ; Η κυβέρνηση Σαμαρά η τρίτη πιο μισητή στον πλανήτη !


Ερωτηματικά για το πόσο αντικειμενικές είναι οι εγχώριες δημοσκοπήσεις, που τοποθετούν άλλοτε πρώτο και άλλοτε δεύτερο ως ικανότερο για πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, προκαλούν τα στοιχεία ετήσιας δημοσκόπησης για την Global States Of Mind, όπου σύμφωνα με αυτά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η κυβέρνησή τους, αποτελούν την πιο μισητή κυβέρνηση παγκοσμίως! …Αυτό και αν είναι …«Success Story», αφού η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να ξεπεράσει σε αρνητική κρίση και συναισθήματα που προκαλεί στους πολίτες της, ακόμη και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα της Γης.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα Global States Of Mind που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία Gallup, το απίστευτα χαμηλό ποσοστό 14% [π : 15% το 2013] των Ελλήνων αποδέχεται την κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμφωνα με την λίστα που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, η Ελλάδα είναι πλέον τρίτη σε όλο τον κόσμο στις κυβερνήσεις με χαμηλό βαθμό αποδοχής από τους πολίτες.

Πρώτη, στην λίστα είναι η Βοσνία - Ερζεγοβίνη και δεύτερη η Βουλγαρία.

Επίσης, πάνω από 9 στους 10 θεωρούν ότι στην κυβέρνηση υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς. Ειδικότερα η Ελλάδα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση στην διαφθορά με την Βοσνία.
Αυτές είναι οι 12 κυβερνήσεις του κόσμου με την πιο χαμηλή δημοτικότητα:
1: Βοσνία- Ερζεγοβίνη
2: Βουλγαρία
3: Ελλάδα
4: Τσεχία
5: Μολδαβία
6: Πακιστάν
7: Περού
8: Ρουμανία
9: Κόστα Ρίκα
10: Τζαμάικα
11: Πορτογαλία
12: Ισπανία
[--->] 


http://www.gallup.com/services/178523/global-states-mind.aspx

Και στοιχεία του 2013,για σύγκριση:

 http://www.gallup.com/poll/165497/global-states-mind-2013.aspx